Εργασια

winamp wmp real qt

Ξεκινούν οι αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ»

Ξεκινάει στις 23 Μαρτίου 2017 η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης για το πρόγραμμα “Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ”. Το πρόγραμμα προωθεί τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και έχει προϋπολογισμό 280 εκατ. ευρώ.

 

Αιτήσεις χρηματοδότησης στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν μεμονωμένες επιχειρήσεις, ομάδες επιχειρήσεων, ή και συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς. Τα σχέδια που κατατίθενται θα πρέπει να προωθούν την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία και να εντάσσονται στις κατηγορίες:

 

α) Έρευνα και ανάπτυξη από μικρομεσαίες επιχειρήσεις,

 

β) Συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς,

 

γ) Αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων.

 

Η δράση θα ολοκληρωθεί σε 3 κύκλους. Θα υλοποιηθεί από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων ΕΤΑΚ/Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στο πληροφοριακό σύστημα κρατικών ενισχύσεων www.ependyseis.gr ορίζεται για τον Α’ Κύκλο η Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00. 

 

ΠΗΓΗ: tacservices.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.