Εργασια

winamp wmp real qt

Δωρεάν υπηρεσίες προς εργαζομένους και ανέργους για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα

Ερωτήσεις όπως "πότε θα πάρω σύνταξη" και "τι επιδόματα και άδειες δικαιούμαι;", βρίσκουν την απάντησή τους.To INE ΓΣΕΕ στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος: "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" υλοποιεί την Πράξη: "Εξ αποστάσεως και δια ζώσης Υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων".

Η Πράξη στοχεύει στην ανάπτυξη ενός αξιόπιστου συνόλου υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων σε θέματα που αφορούν στα πεδία των Εργασιακών Σχέσεων, της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Απασχόλησης.

Επιπρόσθετα στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου δίνεται η δυνατότητα διαπροσωπικής εξατομικευμένης επικοινωνίας-πληροφόρησης (ή τηλεφωνικής/ηλεκτρονικής).

Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα γραπτής διατύπωσης των σχετικών ερωτημάτων του σε συγκεκριμένες φόρμες, οι οποίες στη συνέχεια επεξεργάζονται από εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους και δίνονται απαντήσεις.

Ενδεικτικά ερωτήματα που απαντώνται:

* Πότε θα πάρω σύνταξη;

* Τι επιδόματα και άδειες δικαιούμαι;

* Ισχύει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας;

* Τι προγράμματα κατάρτισης υπάρχουν για ανέργους και εργαζόμενους;

Για περισσότερες πληροφορίες ή διατύπωση σχετικών ερωτημάτων μπορείτε να απευθύνεστε στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, Σπάρτης 8, Τρίπολη, τηλ. 2710 243345, fax 2710 226146, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Υπεύθυνος για την Πελοπόννησο: Θανάσης Παπαδολιάς

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.