Εργασια

Νέο πρόγραμμα για ανέργους 29 έως 64 ετών

Αναμένεται στα τέλη του μήνα ή στις αρχές Φεβρουαρίου το νέο πρόγραμμα εγγυημένης εξάμηνης απασχόλησης για 26.000 ανέργους ηλικίας από 29 έως 64 ετών.

 

 

Οι ωφελούμενοι θα καταρτιστούν για την ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων και θα απασχοληθούν για 6 μήνες σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Το συνολικό επίδομα ανέρχεται στις 5.400 €.  Το πρόγραμμα αφορά όλους τους κλάδους εκπαίδευσης από Υποχρεωτική έως και Τριτοβάθμια . Η κατάρτιση θα γίνει σε 43 διαφορετικές ειδικότητες σε 8 δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομίας, όπως το εμπόριο,οι νέες τεχνολογίες, το logistic, o τουρισμός κ.ά.


Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – ΕΛΚΕΔΙΜ δέχονται αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους κατόχους κάρτας ανεργίας που έχουν γεννηθεί από το 1952 και έως το 1987 προκειμένου να ενημερωθούν διεξοδικά για το νέο πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες τις αναμενόμενης προκήρυξης της δράσης.

 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για την αίτηση σας.

 

ΠΗΓΗ:espaergasia.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.