Εργασια

Προσλήψεις 3 ατόμων στον Δήμο Ν. Κυνουρίας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 6ωρης απασχόλησης ημερησίως, συνολικά τριών ατόμων ως Υδρονομείς Άρδευσης για τις Τοπικές Κοινότητες.

Συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

 

1ΥΕ Υδρονομέων Άρδευσης με σύμβαση εργασίας από την έναρξη υπογραφής της σύμβασης έως 30-09-2018, Τ.Κ. Αγίου Πέτρου Δ. Βόρειας Κυνουρίας

 

1ΥΕ Υδρονομέων Άρδευσης με σύμβαση εργασίας από την έναρξη υπογραφής της σύμβασης έως 30-09-2018, Τ.Κ. Καστριού Δ. Βόρειας Κυνουρίας

 

1ΥΕ Υδρονομέων Άρδευσης με σύμβαση εργασίας από την έναρξη υπογραφής της σύμβασης έως 31-08-2018, Τ.Κ. Κορακοβουνίου Δ. Βόρειας Κυνουρίας.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 

Ελληνική Ιθαγένεια

Ηλικία (23-60 ετών και μέχρι 65 ετών με απόφαση ειδικώς αιτιολογημένη)

Γνώστης Γραφής και Ανάγνωσης

Να μην έχουν καταδικαστεί σε ποινή συνεπαγόμενη κατά νόμο στέρηση της ικανότητας του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ΄ όσον διαρκεί η στέρηση.

Οι υδρονομείς Άρδευσης θα εκλεγούν από το Δημοτικό Συμβούλιο αμέσως μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων.

 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην παρακάτω διεύθυνση:

 

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, Τ.Κ. 220 01, Άστρος Αρκαδίας, (υπόψη κ. Πουλημένου Ανθούλας).

 

Πληροφορίες στο τηλ.: 27553 60122.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 09-05-2018, (13.00μ.μ.)

 

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.