Εργασια

Αναζητείται σχολικός τροχονόμος...

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου...

 

 

Σύμφωνα με τα παρακάτω:

 

1. Η Πλήρωση θα γίνει μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016 (δηλαδή από την ημέρα πρόσληψης μέχρι 30-6-2016).

2. Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το εάν εργάζεται ή όχι. Αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.

3. Οι ώρες απασχόλησης είναι από τις 7.45 μέχρι τις 8.30 το πρωί, από τις 12.15 μέχρι τις 12.35 και από 13.10 μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι.

Οι ώρες αυτές, που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, μπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου και πάντα σε συνεννόηση με την διεύθυνση της σχολικής μονάδας.

4. Στον εθελοντή τροχονόμο θα καταβάλλεται από την Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176€ για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.

5. Ο Εθελοντής Σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

6. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα ‘STOP” και φορά γιλέκο, χρώματος ανοιχτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.

7. Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι την 30ην Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 στην διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Άστρους τα ακόλουθα:

 

1. Αίτηση (να ζητήσουν το σχετικό έντυπο)

 

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα. Θα προτιμηθεί προϋπηρεσία ως σχολικός τροχονόμος και κάτοικοι ιδίου δημοτικού διαμερίσματος.

 

Για Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση του Σχολείου.

 

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.