Εργασια

Αρκαδία - ΑΣΕΠ: Όλες οι προσλήψεις σε φορείς και ΔΕΗ

Σημειώνεται πως αφορούν κυρίως Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου ενώ όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχουν όλες οι προκηρύξεις με τα απαραίτητα προσόντα και τα δικαιολογητικά. 

Σας παρουσιάζουμε έναν αναλυτικό οδηγό με προσλήψεις του ΑΣΕΠ που τρέχουν αυτό το διάστημα. Σε κάθε ενότητα θα βρείτε ενεργά links με τις προκηρύξεις στις οποίες περιλαμβάνονται τα απαραίτητα προσόντα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε και τις προθεσμίες για τις αιτήσεις. 

10 Eργάτες με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Κορινθίων

Ο Δήμος Κορινθίων ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ΥΕ Εργατών Δημοτικών Κοιμητηρίων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Σεπτέμβριος 30, 2019

 

7 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας ανακοινώνει την πρόσληψη επτά (7) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 10-01-2020, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 26/09/2019-02/10/2019

 

11 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε.

Η Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη 11 ατόμων ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Οκτώβριος 7, 2019

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.