Εργασια

ΕΣΠΑ: Μητρώο δομών για στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων

Στη δημιουργία μητρώου δομών ενεργούς στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας ΕΣΠΑ προχωρούν το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Ταμείου Συνοχής (ΤΣ).

 

Σκοπός του μητρώου είναι η καταγραφή του οικοσυστήματος, που υποστηρίζει ενεργά τις νεοφυείς επιχειρήσεις και μπορεί να αξιοποιηθεί από τους δυνητικούς νέους επιχειρηματίες, στο πλαίσιο των δράσεων επιχειρηματικότητας, οι οποίες προκηρύχτηκαν πρόσφατα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ''Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα Καινοτομία 2014-2020''.

 

Στο μητρώο θα καταγραφούν αναλυτικά στοιχεία, που αφορούν στην ταυτότητα, τις υπηρεσίες και το δυναμικό δομών και προγραμμάτων υποστήριξης επιχειρηματικότητας που προσφέρουν θερμοκοιτίδες-τεχνολογικά πάρκα-εκκολαπτήρια-incubators, χώροι συνεργασίας-coworking spaces, προγράμματα επιτάχυνσης-accelerators, κλπ.

 

Τα έντυπα καταγραφής των εν λόγω δομών ενεργού στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας έχουν αναρτηθεί προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα www.antagonistikotita.gr.

 

Η διαδικασία διαβούλευσης θα διαρκέσει, μέχρι και την 31.3.2016. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Μετά την οριστικοποίηση των πεδίων συλλογής της πληροφορίας, η συμπλήρωση-απογραφή των δομών στήριξης επιχειρηματικότητας θα αποτυπωθεί σε on-line βάση δεδομένων που θα είναι διαθέσιμη στις ιστοσελίδες www.antagonistikotita.gr και www.espa.gr.

 

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.