Εργασια

Στην τελική ευθεία 5 προσλήψεις στον δήμο Τρίπολης

Για τη "Συγκρότηση και Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου και Κινητής Μονάδας με περιοχή ευθύνης στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας".

Δημοσιεύτηκε, σήμερα, στη Διαύγεια του δήμου Τρίπολης η πρόσληψη 5 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός έτους, για τη «Συγκρότηση και Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου και Κινητής Μονάδας στον Δήμο Τρίπολης με περιοχή ευθύνης στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται: "Αποφασίζουμε την πρόσληψη συνολικά πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο της Πράξης «Συγκρότηση και Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου και Κινητής Μονάδας στον Δήμο Τρίπολης με περιοχή ευθύνης στην Π.Ε. Αρκαδίας» με κωδικό Ο.Π.Σ. 5044893 του Ε.Π. « Πελοπόννησος 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλη την απόφαση

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.