Εργασια

Μία πρόσληψη στον δήμο Τρίπολης

Με τετράμηνη σχέση εργασίας.

Αναρτήθηκε σήμερα στη διαύγεια του δήμου Τρίπολης η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την πρόσληψη ενός ατόμου με ειδικότητα: " χειριστή μηχανήματος έργου ΟΜΑΔΑΣ Β".

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "Αποφασίζουμε...

1. Την έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού και συγκεκριμένα ενός χειριστή μηχανήματος έργου ΟΜΑΔΑΣ Β, ειδικότητας 4.8 - Οχήματα εξυπηρέτησης οδών και αεροδρομίων καθώς και λοιπών εργασιών (Χορτοκοπτικά , καθαρισμού Φ/Β πάνελ κ.λ.π.) με βραχίονα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας έως 4 μήνες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν. 3584/2007, «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών για τον καθαρισμό πρανών δρόμων και βλάστησης πάνω από δρόμους, λόγω της εποχιακής ανάπτυξης βλαστών που εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα από 1-6-2020 έως 30-09-2020.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν τα γενικά προσόντα πρόσληψης που προβλέπονται κάθε φορά για τους μόνιμους υπαλλήλους των ΟΤΑ ( άρθρο 169 ν.3584/2007)".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε την απόφαση

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.