Εργασια

Μία πρόσληψη στον δήμο Τρίπολης

Διαβάστε ποια ειδικότητα αφορά και πότε πρέπει να γίνουν οι αιτήσεις.

Αναρτήθηκε σήμερα στη διαύγεια του δήμου Τρίπολης η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση 4 μηνών.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

"Την έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού και συγκεκριμένα ενός χειριστή μηχανήματος έργου ΟΜΑΔΑΣ A, ειδικότητας 2.3 -γερανοφόρα οχήματα (παπαγάλοι) με ικρίωμα (βέλος) ανυψωτικής ικανότητας άνω των τριών (3) τόνων στη βάση του, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας 4 μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν.3584/2007, «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών για τον καθαρισμό της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων από κλαδιά δέντρων και θάμνων, για το χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου 2020 έως και 14 Οκτωβρίου 2020.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν την αντίστοιχη άδεια χειριστή Μ.Ε., επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας καθώς και τα γενικά προσόντα πρόσληψης που προβλέπονται κάθε φορά για τους μόνιμους υπαλλήλους των ΟΤΑ ( άρθρο 169 ν.3584/2007)".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλη την απόφαση

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.