Εργασια

Προσλήψεις για τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων

Προκήρυξη για προσλήψεις με συμβάσεις έργου εξέδωσε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ προκειμένου να καλυφθούν θέσεις στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων. 

 

 

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Ν.Π.Ι.Δ που εποπτεύεται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχοντας υπόψη την με αρ. 3915/192/15.04.2016 Απόφαση του ΔΣ "Έγκριση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Υποβολή προτάσεων προς σύναψη Σύμβασης Έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτούντων Διεθνούς Προστασίας και ασυνόδευτων ανηλίκων" καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν Πρόταση συνεργασίας για σύναψη σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος "Κέντρα φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο".

 

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), ΝΠΙΔ που εποπτεύεται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ν. 4115/2013), αποτελεί τον υπεύθυνο φορέα υλοποίησης του προγράμματος "Κέντρα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο", με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος που υλοποιείται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από Εθνικούς Πόρους, η ομάδα έργου περιλαμβάνει τις εξής θέσεις ειδικών συνεργατών:

 

- Δύο Δικηγόροι

- Τρείς Κοινωνικοί Λειτουργοί

- Δύο Ψυχολόγοι

- Δύο Φιλόλογοι

- Δύο Επόπτες

- Ένας  Εργάτης Μαγειρείου

- Ένας Διερμηνέας .

 

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

 

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.