Εργασια

Κραυγή αγωνίας των συνταξιούχων

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. (πρώην Τ.Α.Ε.) Ανατολικής Κρήτης....

 

 

"Καλούμε όλα τα κόμματα και ιδιαίτερα αυτά που βρίσκονται κοντά στην ανάληψη της εξουσίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, να δεσμευτούν ότι δεν θα πειράξουν τα ήδη πενιχρά εισοδήματα των συνταξιούχων, ότι δεν θα κόψουν το ΕΚΑΣ και θα βρουν άλλα ισοδύναμα για να διασφαλίσουν τις συντάξεις" αναφέρει σε επιστολή του προς τους αρχηγούς των κομμάτων οι σύλλογος συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. (πρώην Τ.Α.Ε.) Ανατολικής Κρήτης.

 

Η χώρα βιώνει σήμερα μια δύσκολη πραγματικότητα. Το μέλλον της εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνει η ελληνική κοινωνία τις επόμενες μέρες» αναφέρει. Παράλληλα προσθέτει ότι "η αγωνία όλων κορυφώνεται και μαζί και των απόστρατων της ζωής, των συνταξιούχων που βλέπουν καθημερινά το εισόδημά τους να λιγοστεύει και η σύνταξη που γι' αυτή πάλευαν μια ζωή να μην μπορεί πλέον να καλύψει τα έξοδα διαβίωσή τους".

 

Τέλος, ο Σύλλογος καλεί όλα τα κόμματα και ιδιαίτερα αυτά που βρίσκονται κοντά στην ανάληψη της εξουσίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, "να δεσμευτούν ότι δεν θα πειράξουν τα ήδη πενιχρά εισοδήματα των συνταξιούχων, ότι δεν θα κόψουν το ΕΚΑΣ και θα βρουν άλλα ισοδύναμα για να διασφαλίσουν τις συντάξεις".

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.