Εργασια

Ευκαιρίες απασχόλησης προσφέρει το ΚΑΑ Παλλάδιον

Τι ανακοίνωσε η διοίκηση του κέντρου.

Ευκαιρίες απασχόλησης και καριέρας στον χώρο της υγείας προσφέρει το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που έχει έδρα την Τρίπολη.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του Κέντρου ζητούνται για εργασία άνδρες και γυναίκες πτυχιούχοι διαφόρων ειδικοτήτων (φυσικοθεραπευτές, νοσηλευτές) αλλά και απόφοιτοι τουλάχιστον Γυμνασίου για την κάλυψη θέσεων φροντιστών.

- ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ: Εκτός από πτυχιούχους Φυσικοθεραπευτές ( Τ.Ε.) δεκτές γίνονται αιτήσεις και βοηθών Φυσικοθεραπευτών ( ΙΕΚ - ΕΠΑΛ ) καθώς και αιτήσεις φοιτητών/σπουδαστών αντίστοιχων ειδικοτήτων που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

- ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ: Για την ειδικότητα των Νοσηλευτών/τριών γίνονται δεκτές αιτήσεις πτυχιούχων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, IEK ) με την αντίστοιχη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Νοσηλευτή/τριας ή Βοηθού Νοσηλευτή/τριας

- ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ: Άνδρες και γυναίκες - απόφοιτοι τουλάχιστον Γυμνασίου - και με επιθυμητή προϋπηρεσία μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τις θέσεις φροντιστών στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω ειδικοτήτων παρακαλούνται να στείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.