Εργασια

ΣΠΑΡΤΗ: 20 θέσεις εργασίας για κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών

Διαβάστε που και πότε μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν την αίτησή τους.

 

Ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού μέχρι 20 ατόμων για απασχόληση έως πέντε ημερομισθίων κατ’ άτομο για το μήνα Μάιο 2016 προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες για την εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητα με τα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: 20
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ: Έως 5


ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα προσόντα πρόσληψης τόσο κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά το χρόνο της πρόσληψης.


1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση )


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή.


Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης, οδός Ευαγγελιστρίας 85-87, από την 5η Μαΐου 2016 έως και 11η Μαΐου 2016.

 

ΠΗΓΗ: apela.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.