Εργασια

"Άνοιξαν" νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία

Πρόσληψη 89 εποχικών Γεωπόνων και Εργατοτεχνιτών σε περιφερειακές Διευθύνσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω του φετινού προγράμματος Δακοκτονίας.

 

Πράσινo "φως" για 689 προσλήψεις για την αντιμετώπιση των εποχικών αναγκών της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Φυτικής Παραγωγής στο πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2016 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατανέμει στις Περιφερειακές Ενότητες - Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Χώρας προβλέπει απόφαση του ΥπΑΑΤ.

 

Το προσωπικό αυτό θα απασχοληθεί ως εξής: Οι τομεάρχες δακοκτονίας μέχρι 5,5 μήνες, το δε εργατοτεχνικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων τα εκατόν ενενήντα (190) άτομα για 1,38 μήνες (έως 34 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών) και τα τριακόσια σαράντα εννέα (349) για 2,43 μήνες (έως 60 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών) η δε απασχόληση τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2016.

 

Δείτε τις θέσεις: 

 

Πηγή: dikaiologhtika.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.