Εργασια

33 προσλήψεις για πυροπροστασία στον Δήμο Σπάρτης

Ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά 33 ατόμων για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας - πυροπροστασίας του Δήμου Σπάρτης.

 

 

Ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών μηνών, συνολικά 33 ατόμων για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας - πυροπροστασίας του Δήμου Σπάρτης.


Ειδικότερα:


- Ενός ατόμου ειδικότητας ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (εκσκαφέα – φορτωτή Β΄ ομάδας Δ΄ τάξης)
- 3 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Γεωργικών Ελκυστήρων (Τρακτέρ)
- 8 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτου
- 21 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών Πυροπροστασίας


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας του Δήμου Σπάρτης στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σπάρτης, Ευαγγελιστρίας 85-87 , ΤΚ. 23100 Σπάρτη Λακωνίας, απευθύνοντας την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης, υπόψη κ. Αλεξάκη Πολύδωρου ή κας. Πλαγάκη Νικολέττας (τηλ. επικοινωνίας: 2731081866 εσωτ.117 , 116) μέσα σε προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του κεντρικού στο κεντρικό κατάστημα του Δήμου Σπάρτης, ήτοι από 6 Ιουνίου 2016 έως και 10 Ιουνίου 2016.


Περισσότερες λεπτομέρειες στο site του Δήμου Σπάρτης (Πατήστε ΕΔΩ)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.