Εργασια

Β. Κυνουρία: Ανοιξαν 4 θέσεις μόνιμου προσωπικού

Μέσω ΑΣΕΠ η διαδικασία πρόσληψης. Διαβάστε τις θέσεις και τις σχετικές προθεσμίες.

Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε πως ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων στην προκήρυξη 13Κ/2021 (ΦΕΚ τεύχος ΑΣΕΠ 66/31-12-2021) όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και τέσσερις θέσεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. 

Συγκεκριμένα:

📌 μία (1) θέση Π.Ε. Τοπογράφων Μηχανικών

📌 μία (1) θέση Π.Ε. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

📌 μία (1) θέση Π.Ε. Κτηνιάτρων 

📌 μία (1) θέση Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη η προκήρυξη όπου περιέρχονται αναλυτικά τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, οι οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει σήμερα, ημέρα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

👉 Με την παρούσα προκήρυξη θα ενισχυθεί ο Δήμος μας ύστερα από πολλά χρόνια με μόνιμο επιστημονικό προσωπικό. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την Διοίκηση του Δήμου είχαμε θέσει ως στόχο να ενισχύσουμε τις Υπηρεσίες με προσωπικό. Αυτές οι θέσεις έρχονται να καλύψουν τις πάγιες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στελέχωσης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας καθώς και την θέση Κτηνιάτρου η οποία ως τώρα έμενε κενή. Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα βοηθήσει τόσο στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου όσο και στην πιο άμεση ολοκλήρωση των έργων που έχουμε προγραμματίσει.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.