Εργασια

Β. Κυνουρία: Προκηρύχθηκαν 19 θέσεις εργασίας

Φωτογραφία: boriakinouria.gov.gr

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 11:00.

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» οκτάμηνης διάρκειας.

Το σύνολο των ωφελούμενων του προγράμματος για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας είναι 19 άτομα και ειδικότερα: 7 Υ.Ε. Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας, 2 Δ.Ε.  Βρεφονηπιοκόμων, Κοινωνικών Επιμελητών, 2 Δ.Ε. Διοικητικού, Διοικητικού Λογιστικού, Λογιστικής, Οικονομικού, 2 Δ.Ε. Ηλεκτροτεχνιτών, 1 Τ.Ε. Διοικητικού, Διοικητικού Οικονομικού, 1 Τ.Ε. Πληροφορικής, 1 Τ.Ε. Πολιτικών Μηχανικών, 1 Τ.Ε. Πολιτικών Μηχανικών Έργων Υποδομής, 1 Τ.Ε. Τουριστικών Επαγγελμάτων, 1 Π.Ε. Οικονομικού, Λογιστικής, Οικονομικού Λογιστικού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 11:00.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr ΑΙΤΗΣΗ

Επίσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων μπορείτε να δείτε εδώ: Πληροφορίες για το Πρόγραμμα

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων με έμφαση κυρίως σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο αποκλεισμού (μακροχρόνια άνεργοι, άνεργοι με χαμηλά προσόντα) και απαιτείται να εργαστούν σε πρώτη φάση σε «προστατευμένο περιβάλλον», προκειμένου να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και να αποφύγουν την περιθωριοποίηση, διατηρώντας την ικανότητα απασχόλησής τους. Παράλληλα το πρόγραμμα στοχεύει στην αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ανέργων, ώστε οι συμμετέχοντες να ενισχύονται κατά την διαδικασία ένταξης τους στην αγορά εργασίας, αλλά και η παροχή ποιοτικότερων και αποτελεσματικότερων υπηρεσιών στους Δήμους και τις Περιφέρειες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.