Εργασια

Πρόσληψη 12 ατόμων στον Δήμο Ευρώτα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Ευρώτα έως και την 21η Ιουνίου 2016.

 

 

Ο Δήμος Ευρώτα ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μέχρι τρεις (03) μήνες και συγκεκριμένα την πρόσληψη δώδεκα (12) ατόμων κατηγορίας ΥΕ κλάδου ΥΕ 16 Εργατών Γενικών Καθηκόντων, για το χρονικό διάστημα από 22.06.2016 έως και 19.09.2016, για κατεπείγουσες εποχικές και πρόσκαιρες ανάγκες προστασίας των δασικών εκτάσεων της περιοχής του Δήμου Ευρώτα (πυροπροστασία - πυρασφάλεια).


Υπηρεσία: Δήμος Ευρώτα
Κατηγορία/Κλάδος-Ειδικότητα: ΥΕ 16 Εργατών Γενικών Καθηκόντων
Διάρκεια σύμβασης: 3 μήνες
Αριθμός ατόμων: 12


ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:
(α) να είναι Έλληνες πολίτες.
(β) να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και
(γ) να είναι υγιείς, αρτιμελείς και να έχουν φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα καλύψουν.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Ευρώτα (Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας ισόγειο), αρμόδια υπάλληλος κα Σεργιάδη Αφροδίτη (τηλ.επικ.:2735 3 60024), ανακοινώσεων έως και την 21η Ιουνίου 2016 (ημέρα Τρίτη).


Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

 

ΠΗΓΗ:apela.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.