Εργασια

Προσλήψεις από το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης

Προκηρύχθηκαν, μέσω ΑΣΕΠ, νέες θέσεις εργασίας για παιδαγωγούς, βοηθούς βρεφονηπιοκόμων, μάγειρες και προσωπικό καθαριότητας εσωτερικών χώρων.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η σύμβαση εργασίας ισχύει από την υπογραφή της έως 31-08-2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν άτομα Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.