Εργασια

Γλυτώνουν το 50ευρω για τις ενστάσεις οι αναπληρωτές;

Καμιά αναφορά δε γίνεται σε παράβολο για τις ενστάσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη σχετική προκήρυξη των αναπληρωτών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης σε αντίθεση με άλλες προκηρύξεις ορισμένου χρόνου όπου στις ενστάσεις αναφέρεται όπως στο παράδειγμα που δίνουμε ότι θα πρέπει να συνοδεύονται από παράβολο 50 ευρώ.

 

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου πενήντα ευρώ (50€) που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e–παράβολο), βλ. λογότυπο "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ" στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). 

 

Στην προκήρυξη των αναπληρωτών δε γίνεται λοιπόν αναφορά στο ότι η ένσταση πρέπει να συνοδεύεται από παράβολο των 50 ευρώ. Το μόνο που αναφέρεται είναι η διαδικασία: “Κατά των πινάκων αυτών οι εκπαιδευτικοί δύνανται να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών που αρχίζει από την επομένη της αναρτήσεώς τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου http://e-aitisi.sch.gr. 

 

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται στο Α.Σ.Ε.Π. μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) (210-6400241, 210-6400686, 2131319438) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) και (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) αναγράφοντας το θέμα "Ένσταση για τους ΠΙΝΑΚΕΣ αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης" και τον αντίστοιχο κλάδο . 

 

Το Α.Σ.Ε.Π. εξετάζει τις υποβληθείσες ενστάσεις , ελέγχει τη νομιμότητα των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εκδίδει σχετική απόφαση. 

 

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά των εκπαιδευτικών αποστέλλονται από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail) στο ΑΣΕΠ για έλεγχο, στις περιπτώσεις που κρίνεται αυτό απαραίτητο”.

xenesglosses.eu

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.