Εργασια

Ελευθερώθηκαν οι προσλήψεις σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα

Άναψε το πράσινο φως σχετικά με την απελευθέρωση των προσλήψεων εκατοντάδων συμβασιούχων σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρας, υπό την προυπόθεση ότι θα απασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, όπως είναι η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός και τα κοιμητήρια.

 

Η υπογραφή μπήκε από τον Υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα και στην σχετική εγκύκλιο, γίνεται ξεκάθαρο ότι εξαιρούνται από την μνημονιακή αναστολή των προσλήψεων μέχρι 31/12/2016 οι υποψήφιοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αρκεί να εργαστούν σε ανταποδοτικές υπηρεσίες για τις οποίες δεν θα απαιτείται πλέον απόφαση κατανομής προσωπικού από το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

"Προτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν περιπτώσεις επιτυχόντων παλαιότερων προκηρύξεων του ΑΣΕΠ οι οποίες εκκρεμούν εδώ και χρόνια", διευκρινίζεται στην εγκύκλιο.

 

Πηγή: Ergasianews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.