Εργασια

5.179 προσλήψεις αναπληρωτών σε Ειδικά σχολεία

Την πρόσληψη 5.179 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις ειδικότητες των δασκάλων και νηπιαγωγών για την Πρωτοβάθμια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

 

 

"Το υπουργείο Παιδείας ακολουθώντας τη νομοθεσία, επιλέγει για πρώτη φορά μετά το 2001, να προηγηθούν οι προσλήψεις της Πρωτοβάθμιας Ειδικής Εκπαίδευσης, αποδεικνύοντας εμπράκτως τη βαρύτητα που δίνει στον ευαίσθητο αυτό  χώρο", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου.

 

Προσθέτει ότι είναι "η πρώτη φορά που πριν την έναρξη του σχολικού έτους προσλαμβάνεται ένας τόσο μεγάλος αριθμός αναπληρωτών στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση για την Πρωτοβάθμια. Όπως διευκρινίζεται, ο αριθμός των προσλήψεων δασκάλων και νηπιαγωγών Γενικής Εκπαίδευσης ανέρχεται σε 3.695 και "είναι  ο μεγαλύτερος αριθμός προσλήψεων για την  πρώτη φάση την τελευταία 6ετία".

 

Πηγή: patrisnews.com

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.