Πολιτικη

"Αμέρικαν Μπαρ" το Δημοτικό Συμβούλιο... (video)

 

Μια ερώτηση προς τον κ. Δημήτρη Παυλή, πριν ξεκινήσει καν η συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, λίγο έλειψε να "τινάξει" στον αέρα το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

 

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του χωριού  Μάναρη, κ. Χρήστος Τσιουμπρής, απευθυνόμενος στον κ. Δήμαρχο, ρώτησε αν είναι έντιμο, νόμιμο και ηθικό να ορίζεται Αντιδήμαρχος κάποιος που έχει χρέη προς το Δήμο της Τρίπολης, κατονομάζοντας τον κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου.

 

 

Ο κ. Παυλής απάντησε πως είναι απολύτως έντιμο και ηθικό να καταλαμβάνει ο κ. Παπαδημητρίου τη θέση αυτή, τόνισε πως αυτό το θέμα είναι προσωπικό και δεν αποτελεί κριτήριο για την αξιοσύνη κάποιου. Επίσης, σημείωσε πως δεν υπάρχει τίποτε το επιλήψιμο στις οικονομικές σχέσεις του κ. Παπαδημητρίου με το Δήμο και παρέπεμψε τον όποιο ενδιαφερόμενο στις αρμόδιες υπηρεσίες. Απόρησε δε, για ποιό λόγο έγινε μια τέτοιου είδους καταγγελία.

 

Ο Κ. Νικολάου είπε πως τα χρέη δεν είναι λόγος αποκλεισμού καθώς, σήμερα, όλοι, λίγο πολύ, χρωστούν κάπου. Προσέθεσε πως θεωρεί ανήθικο να μπαίνουν τέτοια ζητήματα στο δημοτικό συμβούλιο. Κατέληξε, λέγοντας, πως το ζητούμενο είναι να γίνεται "καθαρή" οικονομική διαχείριση .

 

Οι κ. Τζιούμης, Σμυρνιώτης και Νίκου-ο τελευταίος απ' την παράταξη του απουσιάζοντος κ. Τσιαμούλου- τοποθετήθηκαν, λέγοντας πως αφενός το θέμα δεν έπρεπε να έλθει στο Συμβούλιο, καθώς είναι θέμα προσωπικών δεδομένων, αφετέρου υπάρχει νόμος που απαγορεύει σε οποιονδήποτε Δημοτικό Σύμβουλο ν' ασκεί καθήκοντα τέτοιου, αν έχει χρέη προς το δήμο τα οποία δεν έχουν ρυθμιστεί.

 

Κατόπιν, ζήτησε τον λόγο ο ίδιος ο κ. Παπαδημητρίου, παρότι αρχικά τον απέτρεψαν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και ο Δήμαρχος. Τελικά, ο κ. Παπαδημητρίου μίλησε, με κλειστά τα μικρόφωνα, όμως, πολύ γρήγορα, διαφάνηκε η προσωπική φύση της αντιπαράθεσής του με τον κ. Χρήστο Τσιουμπρή.

 

 

Ο κ. Τσιουμπρής αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα οι δυο τους, και όχι μόνο, να εμπλακούν σε μια βίαιη, λεκτική αντιπαράθεση που ανάγκασε τον Πρόεδρο, κ. Κακλαμάνο να διακόψει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία, έτσι κι αλλιώς, είχε ήδη μετατραπεί σε..."Αμέρικαν μπαρ"....

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.