Πολιτικη

300.000 για το γήπεδο της Επισκοπής, Τεγέας

 

Σε συνέχεια της συνεδρίασης που διακόπηκε τη Δευτέρα, το Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα επανέλαβε τη συνεδρίαση, χωρίς να υφίσταται απαρτία, καθώς αυτό δεν είναι απαραίτητο σε συνεδριάσεις που συνεχίζονται.

 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, ξεκινώντας τη συνεδρίαση ανέφερε πως, καθώς σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα ανεκτικότητας, ελπίζει πως ο κάθε ομιλητής θα μπορεί να ολοκληρώνει την τοποθέτησή του, χωρίς να διακόπτεται.

 

Τα πρώτα θέματα που ήρθαν προς συζήτηση και αφορούσαν την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, ψηφίστηκαν, είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία, ενώ το ενδέκατο θέμα της ημερήσιας διάταξης αναβλήθηκε μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού.

 

Τα θέματα της Αρκαδίας, με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γιαννακούρα, (20ο, 21ο και 22ο)  που αφορούσαν εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου στην Αρκαδία, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος- σ' αυτή την περίπτωση, καταψηφίστηκε απ' την αντιπολίτευση διότι η τελευταία διεπίστωσε αντίφαση μεταξύ κόστους μελέτης και του ίδιου του έργου, καθώς η μελέτη θα κοστίσει 15.000 ευρώ και το ίδιο το έργο 20.000- και σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Τεγεατικού συνδέσμου για την βελτίωση εγκαταστάσεων στο γήπεδο Επισκοπής της Τεγέας (έργο ύψους 300.000 ευρώ),-παρ' ότι στην περίπτωση του γηπέδου, αμφισβητήθηκε το κατά πόσο ο Τεγεατικός Σύνδεσμος δεν μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στο έργο- ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.