Πολιτικη

Διακοπή...απ' τα "αποδυτήρια" στο δημοτικό συμβούλιο! (videeo)

Πριν καλά καλά αρχίσει, διακόπηκε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.

 

Αιτία μια ερώτηση του κ. Νίκου Τσιαμούλου, ο οποίος ρώτησε, σχετικά με το θέμα των πάρκινγκ και της ελεγχόμενης στάθμευσης, "Ποιός ευθύνεται για τα δυο χαμένα χρόνια και για τις 400.000 ευρώ που λείπουν απ' το δήμο;"

 

Ο κ. Δήμαρχος απάντησε πως:  "Το ποσό είναι δικό σας εφεύρημα"

 

Κατόπιν, ο κ. Τσιαμούλος αντέδρασε για να επέμβει ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Τάσος Κακλαμάνος, ο οποίος δήλωσε επανειλημμένα "Αυτή είναι η απάντηση της διοίκησης κι αν σας αρέσει!"

 

Φυσικά, υπήρξε η σχετική ένταση και η συνεδρίαση διακόπηκε για δέκα λεπτά.

 

Με την επανέναρξή της, ο κ. Κακλαμάνος είπε :

 

"Ο κανονισμός είναι σαφής, απαντάει κάτι ο κ. δήμαρχος, αυτό είναι η απάντηση της διοίκησης και τελείωσε, αν θέλει κάποιος περισσότερα μπορεί να επανέλθει σε άλλη συνεδρίαση ή γραπτώς"....

 

O κ. Δήμαρχος είπε, επίσης, πως, σε τελική ανάλυση, ακόμα κι αν δεχθεί τις θέσεις του κ. Τσιαμούλου, τα χρήματα αυτά δεν χάθηκαν αφού οι πολίτες ήταν αυτοί που ωφελήθηκαν απ' τη δωρεάν παροχή χώρων στάθμευσης.

(Στη φωτογραφία, η πολύ ...ενδιαφέρουσα οροφή της αίθουσας "Παναγιώτης Αλεξόπουλος"....)

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.