Πολιτικη

Βλάσης: Η ελληνική σημαία είναι σεβάσμια!

Στρέφεται κατά του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης που δήλωσε υπέρμαχος της αποποινικοποίησης του καψίματος της Ελληνικής Σημαίας

 

Σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

 

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου που να δηλώνει ευθαρσώς: «Είμαι υπέρ της αποποινικοποίησης του καψίματος της Ελληνικής Σημαίας. Ελπίζω να γίνει ένας διάλογος και να υπάρξουν συναινέσεις για να αποποινικοποιηθεί»!!!!!

 

Λυπάμαι για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο που είπε τα παραπάνω, θλίβομαι όταν ο "πατριώτης" πρωθυπουργός μας δεν έχει πάρει ακόμη θέση. Για μένα, για τη Νέα Δημοκρατία,για όλους τους Έλληνες, η σημαία μας είναι κάτι το όσιο και ιερό. Τιμή και σεβασμός στη σημαία μας, την οποία οι Έλληνες σ’ όλους τους αγώνες του Έθνους μας υπερασπίστηκαν με την ίδια τους τη ζωή!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.