Πολιτικη

Σε σώμα το 16μελες Περιφερειακό Οργανο της ΔΗΣΥ Πελοποννήσου

Κατόπιν πολιτικής ενημέρωσης και οργανωτικού διαλόγου, καταρτίστηκε μια 5μελής συντονιστική επιτροπή.



Συγκροτήθηκε σε Σώμα το 16μελές περιφερειακό όργανο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Πελοποννήσου σε ειδική συνεδρίαση χθες στην Τρίπολη υπό την προεδρία του βουλευτή Αργολίδας Γιάννης Μανιάτη.

Κατόπιν πολιτικής ενημέρωσης και οργανωτικού διαλόγου, καταρτίστηκε μια 5μελής συντονιστική επιτροπή με τις εξής αρμοδιότητες:

Παναγιώτης Κουτσούγερας - συντονιστής (Αρκαδία, ΔΗΜΑΡ) υπεύθυνος Επιχειρηματικότητας, Ευάγγελος Αλεξανδρής (Αργολίδα, ΚΠ) υπεύθυνος Μέσων Ενημέρωσης, Δημήτρης Σταυράκος (Λακωνία, ΔΗΜΑΡ) υπεύθυνος αγροτικής πολιτικής, Κώστας Τσαπόγας(Μεσσηνία, ΠΑΣΟΚ), Ανδρέας Λεχουριώτης (Κορινθία, ΠΑΣΟΚ).

Σε ανακοίνωση του πολιτικού φορέα σημειώνεται μεταξύ άλλων: “Στόχος είναι η επαφή με τον πολίτη και η ενεργή συμμετοχή του στα κοινά μέσα από μια νέα συλλογικότητα ευθύνης, προβληματισμού, σύνθεσης προτάσεων και πάλης για την έξοδο της χώρας από την κρίση”.

Πηγή: eleftheriaonline

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.