Πολιτικη

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα "φρουτάκια" ζητεί ο Οδυσσέας

Ο βουλευτής Αρκαδίας ζητεί να κληθεί να καταθέσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!Την κλήση όλων των εμπλεκομένων και κυρίως της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών από τον εισαγγελέα ζήτησε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση αλλαγής κανονισμού για τις παιγνιομηχανές VLTs η οποία είχε ως αποτέλεσμα την άρση όλων των περιορισμών και τον κίνδυνο σύστασης μικρών καζίνο στις γειτονιές όλης της χώρας.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κωνσταντινόπουλος χαιρέτισε την παρέμβαση του εισαγγελέα έπειτα από τις καταγγελίες Λοβέρδου για χρηματισμό μέλους της Επιτροπής Παιγνίων.

Φωτογραφίζοντας μάλιστα τον κ. Τσακαλώτο επιλογή του οποίου είναι ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Παιγνίων, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ζήτησε την κλήση όλων των εμπλεκομένων.

Πρέπει να εξηγήσουν κάποιοι γιατί πρώτα ψήφισαν άλλα και μόλις ανέλαβαν την ηγεσία της Επιτροπής ψήφισαν διαφορετικά αλλάζοντας τον Κανονισμό. Και πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και αυτοί που τους επέλεξαν”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.