Πολιτικη

"Όλοι του φταίνε του κ. Παυλή, εκτός απ' τον εαυτό του.."

 

Παρά το γεγονός πως διανύουμε εορταστική περίοδο, οι "ομοβροντίες" της αντιπολίτευσης κατά της δημοτικής αρχής, κλιμακώνονται!

Σήμερα, λοιπόν, αμέσως μετά απ' τον κ. Τζιούμη, συνέντευξη παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ και ο Γιάννης Σμυρνιώτης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ή μειοψηφίας, αν προτιμάτε.

 

Ο κ. Σμυρνιώτης ξεκίνησε λέγοντας πως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για "Δήμο Τρίπολης"!

 

Χαρακτήρισε το Τεχνικό Πρόγραμμα ως "γεμάτο μελέτες για το γάμο του Καραγκιόζη", ενώ είπε πως τα έργα της δικής του δημαρχίας τα βλέπουν όλοι οι πολίτες, ότι κι αν λέει ο κ. Παυλής.

 

Γενικότερα, εστίασε στην  τυχοδιωκτική τακτική  της "αρπαχτής", που ακολουθεί ο Δήμαρχος κατά τον κ. Σμυρνιώτη, ενώ τον κάλεσε να σοβαρευτεί, αναφερόμενος σε δήλωση του κ. Δημάρχου πως θα δοθούν 1,5 εκατομμύρια ευρώ σε ασφαλτοστρώσεις ενώ το ίδιο το Τεχνικό πρόγραμμα φθάνει τις 772.000 ευρώ...

 

Όσον αφορά τα σκουπίδια, ο κ. Σμυρνιώτης αμφισβήτησε το κατά πόσο ο δήμος έχει την αρμοδιότητα να προχωρήσει την λύση της προσωρινής διαχείρισης, χαρακτήρισε το χώρο που προτάθηκε και υπερψηφίστηκε ως, έτσι κι αλλιώς, ακατάλληλο και με διαφιλονικούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ενώ αναφερόμενος στην καθυστέρηση της  δημοτικής αρχής να πετύχει έγκριση για τους  περιβαλλοντικούς όρους μέσα σε 2,5 χρόνια θητείας, δήλωσε, χαρακτηριστικά:

 

"Ο Δήμαρχος άρχισε να βλέπει παντού εχθρούς, τώρα που βλέπει πως δεν μπορεί να πετύχει τίποτε!"

 

Προέβλεψε, δε, πως δεν πρόκειται να τελεσφορήσει, σε κάθε περίπτωση, η λύση "Μεγαβούνι" αλλά θα οδηγηθούμε σε νέα επιλογή χώρου, τύπου Αγίου Βλάσση....

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.