Πολιτικη

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" για τον "μποναμά" Τατούλη

Κατά τη τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου διατέθηκε άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ για την τουριστική προβολή.

 

Αυτό το εκατομμύριο έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες άλλα  της Μυθικής Πελοποννήσου τα προηγούμενα χρόνια. Να θυμίσουμε τα 6 εκατομμύρια από το ΕΣΠΑ, το 1 εκατομμύριο για τους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. 

 

Πολύ γρήγορα οι δυνάμεις της αριστεράς και της κεντροαριστεράς, των ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, Οικολόγων, ρυμουλκήθηκαν στο άρμα Τατούλη υπερψηφίζοντας αυτές τις δράσεις. Πολύ γρήγορα ξέχασαν όχι μόνο ότι καταψήφιζαν αυτά τα πεπραγμένα της Περιφέρειας, αλλά τα κατήγγειλαν σαν περιοδεύοντες θιάσους σαν διασπάθιση και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

 

Μόνο οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ με συνέπεια ζητούν αυτά τα ποσά να διατίθενται για κάλυψη λαϊκών αναγκών όπως.Αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτροφών για ζημιές που επλήγησαν από παγετούς, πλημμύρες, δάκο, ακαρπία κλπ. 

 

Ανακούφιση των ανέργων των συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από το όριο φτώχειας. 

 

Για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας αντισεισμικής και αντιπυρικής θωράκισης.

 

Αυτά τα ποσά τώρα χρονιάρες μέρες να διατίθενται για «μποναμά» στα φτωχά λαϊκά στρώματα και όχι «μποναμά» για την καπιταλιστική ανάπτυξη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.