Πολιτικη

ΠΑΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Αναδείχθηκε 2η δύναμη στο Νομαρχιακό της ΑΔΕΔΥ

Ή θα είσαι με την κυβερνητική πολιτική ή απέναντι. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.



Η γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ χαιρετίζει το θετικό αποτέλεσμα στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοίκησης στο Νομαρχιακό Τμήμα Αρκαδίας της ΑΔΕΔΥ.

Η ΔΑΣ το ψηφοδέλτιο που στήριξε το Π.Α.ΜΕ, αναδείχτηκε 2η δύναμη (όπως συνολικά στην ΑΔΕΔΥ) αφού ήταν η μόνη δύναμη που αύξησε τους ψήφους και τις έδρες παρά τη σοβαρή μείωση των ψηφισάντων.

Έχοντας συναίσθηση του αρνητικού συσχετισμού που επικρατεί στον κλάδο, με την κυριαρχία του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού και ιδιαίτερα της ΔΑΚΕ που έχει χρόνια τώρα αδρανοποιήσει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, δεσμευόμαστε ότι με την αυξημένη δύναμη που μας έδωσαν οι αντιπρόσωποι, θα συμβάλουμε στη συσπείρωση και τον αγώνα των δημοσίων υπαλλήλων, ενάντια στην αντεργατική πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.

Καλούμε του δημόσιους υπάλληλους να βγάλουν συμπεράσματα από την τυχοδιωκτική στάση των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, των αντιμνημονιακών της ΛΑΕ, των επαναστατών τη ΑΝΤΑΡΣΙΑ που αλλού ενώνονται  όπως στην ΕΛΜΕ, στους δασκάλους, στο Νομαρχιακό Τμήμα (προφανώς για την καρέκλα) και αλλού χωρίζουν – σφάζονται για τις ανάγκες εγκλωβισμού λαϊκών μαζών.

Να δουν ότι δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι από τις ακολουθούμενες πολιτικές: Ή θα είσαι με την κυβερνητική πολιτική ή απέναντι. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει. Οι δήθεν ανεξάρτητοι από την ΕΛΜΕ, στήριξαν την καταρρέουσα παλαιά σοσιαλδημοκρατία όπως έκαναν χρόνια με τη συγκρότηση προεδρείου στην ΕΛΜΕ.

Στα ποιο δύσκολα που έρχονται, αφού πάνω στα παλιά αντεργατικά μέτρα των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έρχονται να προστεθούν νέα, των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που αφορούν τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, την περικοπή δαπανών για την παιδεία, υγεία, πρόνοια, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ παντού θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για να τους παρεμποδίσουμε, να τους δυσκολέψουμε, να τους καθυστερήσουμε, να αποσπάσουμε κάτι σε μια πορεία συνολικότερων αλλαγών στο πεδίο της οικονομίας και της εξουσίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.