Πολιτικη

"Ευχή μας, ν' αλλάξουν τα δεδομένα το 2017"

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα", κ. Νίκος Τσιαμούλος.

Ο κ. Τσιαμούλος, αφού ευχήθηκε στους δημότες χρόνια πολλά, αναφέρθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

 

Ειδικότερα, εξήγησε για ποιο λόγο η παράταξή του καταψήφισε τον προϋπολογισμό, καθώς, όπως είπε, είναι μια ομολογία αποτυχίας και το "ναυάγιο" της δημαρχίας Παυλή, όπως και το αντίστοιχο τεχνικό πρόγραμμα του επόμενου έτους.

 

Επεσήμανε δε πως τις προηγούμενες δυο χρονιές, είχε στηρίξει τον προϋπολογισμό για να διαπιστώσει τις διαθέσεις της δημοτικής αρχής αλλά δεν έγινε τίποτε το ουσιαστικό απ' την πλευρά της.

 

Όσον αφορά το θέμα του τιμολογίου της Δ.Ε.ΥΑ.Τ αλλά και το θέμα του προϋπολογισμού του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος-και τα δυο θέματα που άπτονται της κακής λειτουργίας ή προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζει την διοίκηση του δήμου η παράταξη Παυλή, όπως σημειώθηκε- ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε πως αισθάνονται δικαιωμένοι ως παράταξη γιατί είχαν επισημάνει εγκαίρως τις αβλεψίες.

 

Τόνισε, τέλος, πως κάθε παράταξη πρέπει να προσέχει τι ψηφίζει στα συμβούλια....

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.