Πολιτικη

Κυβερνητικό κλιμάκιο την Τετάρτη στην Τρίπολη

Ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Γιάννης Μπασκόζος θα επισκεφθούν την πόλη μας.



Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τα δύο κυβερνητικά στελέχη θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, ενώ θα διαπιστώσουν και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ώρα : 09.00 Συνάντηση με τον δήμαρχο Τρίπολης κο Παυλή Δημήτρη και στη συνέχεια συζήτηση με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Τρίπολης.

Ώρα : 11.00 Συνάντηση με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κο Τομάρα Πέτρο και στη συνέχεια συζήτηση με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, Επιστημονικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό, μαζί και με το Υπαλληλικό προσωπικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που στεγάζεται σε πτέρυγα του Νοσοκομείου.

Ώρα : 13.00 Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ώρα : 15.00 Φαγητό

Ώρα : 17.00 Επίσκεψη στο χωριό Κακούρι (Αρτεμίσιο) Συζήτηση με τους προέδρους των γειτονικών Κοινοτήτων και με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.