Πολιτικη

Βερναρδάκης: "Έτος ανασυγκρότησης του Ε.Σ.Υ το 2017!"

Ο Υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά τη συζήτηση με υπαλλήλους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

 

Ο κ. Βερναρδάκης τόνισε πως σκοπός της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου στην Τρίπολη ήταν η άμεση επικοινωνία με φορείς, εργαζομένους αλλά και απλούς πολίτες, προκειμένου να εξεταστούν ενδελεχώς τα όποια προβλήματα υφίστανται σε τοπικό επίπεδο.

 

Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε, επίσης, ιδιαίτερα αισιόδοξος για το 2017, το οποίο χαρακτήρισε έτος ανάπτυξης και έτος ανασυγκρότησης του Ε.Σ.Υ., ειδικότερα.

 

Πάντως, επανέλαβε αρκετές φορές πως η γενικότερη κατάσταση είναι δύσκολη και απέδωσε τις ευθύνες γι' αυτό στην κακοδιαχείριση και τη διαφθορά των προηγουμένων ετών.

 Ο υπουργός ανέφερε επίσης ότι στις 15 Ιανουαρίου θα γίνει  μια μεγάλη, ελεύθερη για το κοινό, σύσκεψη, στην Τρίπολη  με θέμα την αγροτική ανάπτυξη. 

 

Σε γενικές γραμμές, ο κ. Υπουργός ήταν απλός και ευπροσήγορος αλλά και...υπερβολικά αισιόδοξος, "αναγκασμένος", ίσως, κι απ' την θέση που κατέχει.

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.