Πολιτικη

winamp wmp real qt

Και η κόντρα καλά κρατεί!

Καυστική ανάρτηση Βερναρδάκη στο Facebook για Τατούλη. Απάντηση  Νικολάκου, με αιχμές.

Ήταν να μην γίνει η αρχή. Ο... πόλεμος ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκίνησε την Δευτέρα με αφορμή ένα έγγραφο του Περιφερειάρχη και συνεχίστηκε και σήμερα.

Την αρχή έκανε μία ανάρτηση στο facebook του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη ο οποίος επισυνάπτοντας το ρεπορτάζ της "Εφημερίδας των Συντακτών" με τη φωτογραφία του Πέτρου Τατούλη έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για "έξυπνο πουλί" που πιάστηκε από τη μύτη (για μια ακόμα φορά).

Δείτε όλη την ανάρτησή του:

Ο εικονιζόμενος θεωρεί τον εαυτό του "ελέω Θεού Περιφερειάρχη"...Και νομίζει ότι μπορεί να κάνει "παιχνιδάκια" απειλώντας εργαζόμενους.

Οι τελευταίοι του έδωσαν την περασμένη Τετάρτη μια ηχηρή απάντηση κατακλύζοντας την αίθουσα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην επίσκεψη που είχαμε μαζί με τον γραμματέα Δημόσιας Υγείας Γ. Μπασκόζο.

Με την αποκάλυψη του εγγράφου το "έξυπνο πουλί" πιάστηκε από τη μύτη (για μια ακόμα φορά).

Η απάντηση Νικολάκου

Απάντηση στους ίδιους τόνους εξέδωσε, μέσω ανακοίνωσης, όπως έπραξε και χθες, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου.

"Τον καλούμε να επιδείξει περισσότερο σεβασμό στους αιρετούς εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, οι οποίοι υπηρετούν τη θέση τους «ελέω πολιτών» και μόνο, και όχι «ελέω λίστας ή διορισμών»", αναφέρει συγκεκριμένα.

Ολη η ανάρτησή της: 

"Εντύπωση μας προκάλεσε η ανάρτηση στο facebook του Υπουργού κ. Βερναδάκη. Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό Υπουργός Κυβέρνησης να εκφράζεται με τέτοιο ανάρμοστο τρόπο, απευθυνόμενος με εκφράσεις «ελέω Θεού» προς αιρετό εκπρόσωπο των πολιτών.

Δεν σέβεται προφανώς την κρίση και την επιλογή των πολιτών, τους οποίους καλεί «να κάνουν υπομονή και να είναι αισιόδοξοι», σύμφωνα με τα λεγόμενά του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πελοπόννησο!

Προφανώς αντιλαμβάνεται την θεσμική ευθύνη ενός Υπουργού υπεύθυνου για το συντονισμό του Κυβερνητικού έργου ως ηθικισμό και μόνο.

Τον καλούμε να επιδείξει περισσότερο σεβασμό στους αιρετούς εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, οι οποίοι υπηρετούν τη θέση τους «ελέω πολιτών» και μόνο, και όχι «ελέω λίστας ή διορισμών».

Σε ότι αφορά τους πανηγυρισμούς του για τη συνάντησή του με τους εργαζομένους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ας καταλάβει επιτέλους ότι οι υπάλληλοι ήταν της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και όχι της Περιφέρειας.

Ο κ. Υπουργός ξέχασε επίσης στην ανάρτησή του να αναφερθεί στις αποδοκιμασίες και τις αντιδράσεις των εργαζομένων προς το πρόσωπό του".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.