Πολιτικη

Σε Σπάρτη, Σκάλα και Άργος ο Δ. Καζάκης

Κυριακή και Δευτέρα ο γενικός γραμματέας του κόμματος θα επισκεφθεί τις πόλεις της Πελοποννήσου.



Το γενικό πλαίσιο της συνολικής πρότασης του ΕΠΑΜ για την ομαλή έξοδο από την κρίση, θα παρουσιάσει ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Καζάκης στις διαδοχικές εκδηλώσεις - ομιλίες σε Σπάρτη, Σκάλα Λακωνίας και Άργος, Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα.

Ειδικότερα, ο κ. Καζάκης επικεφαλής κλιμακίου του ΕΠΑΜ, την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου, θα μεταβεί στην Σπάρτη στις 11:30, και επί τη ευκαιρία των εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος θα μιλήσει σε μέλη και φίλους του Κινήματος όπου και θα παρουσιάσει την κυβερνητική πρόταση του ΕΠΑΜ.

Στη συνέχεια στις 18:00 της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε ανάλογη εκδήλωση στη Σκάλα Λακωνίας.

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα, θα περιοδεύσει στο Άργος, όπου θα έχει συναντήσεις και επαφές, με τοπικούς κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και προσωπικότητες, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Οι εν λόγω επισκέψεις του γενικού γραμματέα του ΕΠΑΜ, εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Κινήματος και του ίδιου του γενικού γραμματέα για την παρουσίαση της κυβερνητικής ρεαλιστικής πρότασης του ΕΠΑΜ, για έξοδο από το σκοτεινό τούνελ των μνημονίων, της ευρωφυλακής και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.