Πολιτικη

Δέσμευση Παυλή για νέο χώρο για τη Φιλαρμονική (video)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.



Στην κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος ως διοίκηση από την παρουσία της Φιλαρμονικής το 2016, καθώς όπως τόνισε, ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά.

"Είχατε μια πολύ σημαντική παρουσία το 2016. Πρέπει να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, ώστε η Φιλαρμονική της Τρίπολης – που είναι ένας θεσμός της πόλης μας – να αναδειχθεί και εντός και εκτός του Δήμου.



Ήδη κάνετε σημαντικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση", δήλωσε ο κ.Παυλής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φιλαρμονική και αφορούν κυρίως στο χώρο στέγασης:

"Ξέρω πως οι πόροι που υπάρχουν σήμερα δεν σας καλύπτουν, αλλά υπάρχει αδυναμία για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Επίσης αναφορικά με το θέμα της στέγασης, υπάρχουν σκέψεις και προγραμματισμός για να αποκτήσετε ένα νέο χώρο.

Χρειάζονται βέβαια χρήματα τα οποία είναι δύσκολο να βρεθούν. Εμείς όμως θα ανοίξουμε αυτό το θέμα και θα δρομολογήσουμε κάποια πράγματα".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.