Πολιτικη

Της κακοκαιρίας τα παρεπόμενα...

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, μεταξύ άλλων, θίχτηκε και η αντίδραση του δήμου απέναντι στα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα.

 

Το θέμα δημιούργησε μια αντιπαράθεση, κυρίως μεταξύ των κ. Τζιούμη και Παπαδημητρίου, αλλά και μεταξύ της κ. Εικοσιδέκα και του κ. Παπαδημητρίου.

 

Συνέχεια, λοιπόν, στην αντιπαράθεση που ξεκίνησε χθες και.."επίσημα", σχετικά με το τι έκανε και τι δεν έκανε ο Δήμος Τρίπολης κατά τη διάρκεια των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων, έδωσε, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου.

 

Αν μη τι άλλο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρονται για ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων....

 

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

 

"Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους:

1. Σε καμία φάση της κακοκαιρίας, ούτε καν στις αιφνίδιες χιονοπτώσεις, σε συνάρτηση με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, δεν είχαμε κεντρικούς δρόμους κλειστούς. 

2. Για πρώτη φορά στην πόλη της Τρίπολης ενεργούσαν ταυτόχρονα τρία μηχανήματα, εκχιονισμο και ρίψη αλατιού. 

3. Ο ρόλος μου ήταν και παραμένει συντονιστικός. Η όποια προσωπική - εθελοντική συνεισφορά στον εκχιονισμο, δεν μπορεί να αποτελέσει επιχείρημα για έλλειψη συντονισμού από μέρους μου. 

4. Η Πολιτική Προστασία δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. 

5. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που κρινατε την προσπάθεια αλλά και το αποτέλεσμα με τέτοιο πρόσημο, έτσι ώστε η πόλη αλλά και Ο Δήμος, δεν έχασε στιγμή από τους ρυθμούς λειτουργίας της. 

6. Σε καμία περίπτωση και στιγμή δε ξέμεινε ο Δήμος Τρίπολης από αλάτι.

Κλείνοντας, Θέλω να πω ότι, δεν ξέρω κάτι διαφορετικό από την προσφορά, την συνεισφορά, την ανιδιοτέλεια και την Αγάπη μου προς το συνάνθρωπο και τον συνδημοτη."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.