Πολιτικη

Η Επέτειος των δύο χρόνων Σύριζα

 

Αν μη τι άλλο, τα στελέχη της Κυβέρνησης δεν φοβούνται τους πολίτες!

Επ' αφορμή της αυριανής επίσκεψης του Υφυπουργού Παιδείας, κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα, κ. Τάσος Παπαζαχαρίας μίλησε σε τοπικά ΜΜΕ.

 

Ο κ. Παπαζαχαρίας διευκρίνησε πως η επίσκεψη του Υφυπουργού, αλλά και οι άλλες, αντίστοιχες δράσεις κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων ανά την Επικράτεια, δεν έχουν σε καμία περίπτωση προεκλογικό χαρακτήρα αλλά αποτελούν μέρος δραστηριοτήτων που έχουν σκοπό να ενημερώσουν τους πολίτες για το έργο της Κυβέρνησης.

 

Καθώς συμπληρώθηκαν δύο έτη διακυβέρνησης Σύριζα, ο κ. Παπαζαχαρίας επισήμανε πως ο κ. Υφυπουργός έρχεται στην Τρίπολη, "φορτωμένος" με τις επιτυχίες της Κυβέρνησης και είναι μια επίσκεψη που πρέπει να αξιοποιηθεί, ειδικά απ' τους γονείς των παιδιών που πρόκειται να εισαχθούν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια με το νέο σύστημα.

 

Επίσης, εντύπωση προκάλεσε η "ατάκα" του κ. Παπαζαχαρία πως σε αυτά τα δυο χρόνια της διακυβέρνησης Σύριζα "Δεν υπήρξε επαγγελματική ομάδα που να μην επωφελήθηκε από μέτρα της Κυβέρνησης".

 

Να σημειώσουμε πως αύριο στις επτά το βράδυ, ο κ. Μπαξεβανάκης θα συμμετάσχει σε ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, όπου αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, εκπαιδευτικών φορέων αλλά και μαθητικών συμβουλίων.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.