Πολιτικη

N. Τσιαμούλος: "Ο Δήμαρχος βλέπει...φαντάσματα!"

 

Ως είθισται, ο κ. Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα", σχολίασε σε συνέντευξή του τα τεκταινόμενα στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης.

Ο κ. Τσιαμούλος τόνισε πως δεν μπορεί να ακυρώνονται αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου συνεχώς χωρίς να ευθύνονται γι' αυτό οι συνεργάτες του κυρίου Παυλή, ενώ εστίασε ειδικά στο στέλεχος της Δ.Ε.Υ.Α Τρίπολης, κ. Καρώνη, τον οποίον χαρακτήρισε "ακατάλληλο" για τη θέση που κατέχει και το μισθό που λαμβάνει.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσιαμούλος επέστησε την προσοχή στο θέμα της τιμολόγησης του νερού, καθώς, όπως είναι γνωστό, αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο ζήτημα είναι στον "αέρα", μετά την ακύρωση της αντίστοιχης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου απ' την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

 

Ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε σε θέματα που έθεσε προς τη δημοτική αρχή, χωρίς να πάρει απάντηση-"Λευκή νύχτα", εργαζόμενοι ΚΕΔΗΤ, κοινωνικό φροντιστήριο, κληροδότημα Παλαιόπυργου, εργαζόμενοι στην καθαριότητα..

 

Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα των "Κέντρων Κοινότητας", ο κ. Τσιαμούλος είπε πως: 

 

"Εμείς ως Δήμος πάμε ως leader για τον Νομό Αρκαδίας αλλά με αυτά τα κριτήρια που έχει η πρόσκληση, δεν έχουμε τύχη να εγκριθούμε. Ο Δήμαρχος έχει δίκιο ότι δεν φτάνει ούτε για αστείο το ποσό της Περιφέρειας. Αλλά η Περιφέρεια έχει εξασφαλίσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και πρέπει και εμείς να επωφεληθούμε. Καλώς αποσύρθηκε το θέμα στο συμβούλιο, ωστόσο, μετά από δική μου επικοινωνία με δημάρχους του νομού, κατάλαβα πως δεν υπάρχει διάθεση για συνεργασία με το δήμο Τρίπολης, με τον τελευταίο ως leader".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.