Πολιτικη

"Τέρμα οι δικαιολογίες για τον κ. Παυλή"

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε, πριν από λίγο, ο κ. Κώστας Τζιούμης, ο επικεφαλής της ήσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης.

Ο κ. Τζιούμης επεσήμανε την ανάγκη της δημοτικής αρχής να σοβαρευτεί, έστω και μετά την ολοκλήρωση της μισής της θητείας, καθώς αποδεικνύεται πως δεν είναι ικανή να υπερασπιστεί επαρκώς ούτε καν τις ίδιες της τις αποφάσεις, κάνοντας το Δήμο Τρίπολης να κατέχει το δυσάρεστο "ρεκόρ" των περισσότερων ακυρωθεισών αποφάσεων του συμβουλίου του απ' την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Τζιούμης περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση του οδικού δικτύου εντός των ορίων του δήμου, σημειώνοντας πως αυτό οφείλεται και στην ολιγωρία της δημοτικής αρχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν και είθισται να διορθώνονται οι φθορές στους δρόμους. Εξέφρασε δε την ελπίδα πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί το επόμενο καλοκαίρι.

 

Για το κόστος των εκδηλώσεων Xριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, επανέλαβε πως είναι υπέρογκο και αδικαιολόγητο, επιφυλάχθηκε πάντως να επανέλθει όταν πάρει, επιτέλους, τα ακριβή στοιχεία, σύμφωνα και με τη σχετική δέσμευση του δημάρχου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

 

Για το ζήτημα του προγράμματος των "Κέντρων Κοινότητας", ανέφερε πως καλώς αποσύρθηκε προκειμένου η εισήγηση του δήμου να εναρμονιστεί με την αντίστοιχη πρόσκληση συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Σχετικά, τώρα, με το γήπεδο της Επισκοπής στην Τεγέα, ο κ. Τζιούμης δήλωσε πως είναι καλό να δημιουργούνται νέοι χώροι άθλησης, ασχέτως του ποιος τους κατασκευάζει. Πάντως, σημείωσε πως, δυστυχώς, ο δήμος ολιγώρησε και αυτή τη στιγμή δεν μετέχει στο εν λόγω έργο.

 

Τέλος, ο κ. Τζιούμης απέδωσε την πλήρη ευθύνη για την "χάβρα", το "χάος" και τη "ζούγκλα", που επικρατεί στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης, αποκλειστικά στην παρούσα δημοτική αρχή και κάλεσε τον δήμαρχο να μην εκτοξεύει απειλές εναντίον υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, η πραγματικότητα τον διαψεύδει και, οπωσδήποτε, κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το κύρος της θέσης που κατέχει ο κ. Παυλής.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.