Πολιτικη

H NOΔΕ Αρκαδίας τίμησε τον Δ. Κωνσταντόπουλο (photos)

Σε μια εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή και έντονα, προεκλογικά χαρακτηριστικά, η ΝΟΔΕ Αρκαδίας έκοψε την βασιλόπιτά της και τίμησε τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης και Νομάρχη Αρκαδίας, κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αποδέχτηκε την τιμή αυτή, όπως είπε, εκ μέρους όλων όσων αγωνίστηκαν μαζί του, στελεχώνοντας τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Είχα, προσωπικά, την ευκαιρία και την τύχη να συνεργαστώ επί δύο χρόνια με τον κ. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος με δίδαξε πολλά για την αυτοδιοίκηση αλλά και την τοπική πολιτική πράξη και οφείλω να πω πως η ΝΟΔΕ Αρκαδίας έπρεπε να τον έχει τιμήσει εδώ και καιρό...

Η εκδήλωση είχε ως βασικό προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή, τον εκπρόσωπο τύπου και ΜΜΕ της Ν.Δ., κ. Βασίλη Κικίλια, ο οποίος μίλησε και σε τοπικά ΜΜΕ, εστιάζοντας στην μείωση της φορολογίας αλλά και την προσέλκυση επενδύσεων, που θα έχει ως προτεραιότητες η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσε δε πως η κυβέρνηση με την ανικανότητά της καταστρέφει συστηματικά τη χώρα. Προέτρεψε, επίσης, κάθε πολίτη να σκεφτεί πότε ήταν καλύτερα, το 2014 με την κυβέρνηση Σαμαρά ή τώρα...

Ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Κωνσταντίνος Βλάσσης, κατά την ομιλία του, τόνισε πως η Ν.Δ. σιγά σιγά ξαναδίνει στην πολιτική την αξιοπιστία που είχε χάσει, πως είναι ένα κόμμα που θέλει να ενώσει τους πολίτες ενώ εξήρε ιδιαίτερα την προσωπικότητα και το ήθος του τιμώμενου προσώπου, κ. Κωνσταντόπουλου.

 

Η υποψήφια Βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές με τη Ν.Δ., κ. Εύη Τατούλη έδωσε έμφαση στην ανάγκη επικοινωνίας με τους πολίτες σε πρώτο πρόσωπο- "Πρέπει η Ν.Δ. να κατέβει στην κοινωνία" είπε χαρακτηριστικά και καταχειροκροτήθηκε απ' τους παριστάμενους-, ενώ ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Τιμολέων Κατσίπος, σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως έφτασε η ώρα για τη Ν.Δ. να βγάλει τη χώρα απ' το αδιέξοδο και ακόμη πως τα "Ψέμματα τελείωσαν όπως και οι ημέρες της Αριστεράς στο τιμόνι της χώρας".

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί, πρώην και νυν, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και μεγάλος αριθμός πολιτών που γέμισε μια απ' τις αίθουσες εκδηλώσεων του κέντρου Country Inn, καθησυχάζοντας και τον Βουλευτή Κ. Βλάσση που, όπως δήλωσε, φοβόταν πως η αίθουσα ήταν μεγάλη...

 

Σύντομους χαιρετισμούς έστειλαν ο Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ., κ. Λευτέρης Αυγενάκης, και ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.