Πολιτικη

"Απαράδεκτη" η ποινική δίωξη κατά Τατούλη

Το Πλημμελειοδικείο της Τρίπολης, ουσιαστικά, απήλλαξε τον Περιφερειάρχη  σε σχέση με την ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση, που είχε ασκήσει ο Θανάσης Πετράκος.

 

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Πετράκος, ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου το 2012, είχε προβεί σε μήνυση κατά του κ. Τατούλη, καθώς ο τελευταίος σε δηλώσεις του τον είχε κατηγορήσει ως υποκινητή σοβαρών επεισοδίων που είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια συνεδριάσεως του Συμβουλίου.

 

Η υπόθεση δεν εκδικάστηκε στην ουσία της, αφού μετά από ένσταση που κατέθεσε ο συνήγορος του κ.Τατούλη, Πέτρος Σαμπράκος, κρίθηκε από το Δικαστήριο πως η μήνυση που είχε κατατεθεί είχε δικονομικά θέματα, αφού δεν περιγραφόταν από τον πληρεξούσιο του κ.Πετράκου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αττικής, που είχε κατατεθεί η μήνυση, ως ορίζει ο κώδικας ποινικής δικονομίας, επακριβώς η υπόθεση και τα γεγονότα, όπως έγιναν, απλώς είχε δοθεί ένα πληρεξούσιο.

 

Κατά συνέπεια, το δικαστήριο έκρινε την δίωξη ως "απαράδεκτη".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.