Πολιτικη

Κακλαμάνο, εσύ "Super Star"! (video)

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αναδείχθηκε σε αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή χθες, ειδικά κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων προς τη δημοτική αρχή.

 

Ο κ. Κακλαμάνος, αφού πρώτα έκανε ένα "μάθημα" υπευθυνότητας στους "μονίμως απόντες" συμβούλους-κρίμα που κανείς τους δεν ήταν εκεί να το ακούσει...-, κατόπιν "προστάτευσε" το Συμβούλιο από μια ακόμη προσωπικής φύσεως αντιπαράθεση, που είχε αρχίσει να παίρνει έντονο χαρακτήρα, μεταξύ των κ. Παυλή και Τσιαμούλου και αντικείμενο τη Δ.Ε.Υ.Α Τρίπολης.

 

Ωστόσο, η ένταση αποφεύχθηκε, καθώς ο κ. Κακλαμάνος διέκοψε για δέκα λεπτά, με αιφνιδιαστικό τρόπο, το Συμβούλιο-πράγμα που ο κανονισμός σαφώς και του το επιτρέπει.

 

Μάλιστα, λίγο αργότερα, εκτός της αίθουσας, μας είπε, χαρακτηριστικά, όταν ρωτήσαμε για ποιο λόγο έσπευσε να διακόψει τη συνεδρίαση: "Πρέπει να προλαβαίνω κάποια πράγματα, ξέρετε..."

 

Κατά τα λοιπά, στις ερωτήσεις προς τη δημοτική αρχή, κυριάρχησε το ζήτημα της ανάρτησης των δασικών χαρτών και την αρωγή που, πιθανώς, θα μπορούσε να προσφέρει ο Δήμος στους πολίτες που θα κάνουν ενστάσεις. Πάντως, το θέμα αποφασίστηκε να έρθει ως τακτικό, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

 

Αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση του κ. Τσιαμούλου, σχετικά με τη Δ.Ε.Υ.Α Τρίπολης και τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού. Ο κ. Τσιαμούλος, μάλιστα, ζήτησε την παραίτηση του Αντιπροέδρου της επιχείρησης, κ. Καρώνη, τον οποίο χαρακτήρισε "ανεπαρκή". Ο κ. Δήμαρχος, ωστόσο, κάλυψε πλήρως τον κ. Καρώνη, λέγοντας πως απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του.

 

Σε άλλα θέματα, ο κ. Σμυρνιώτης ξαναζήτησε να γίνει η ειδική συνεδρίαση πεπραχθέντων της δημοτικής αρχής για το 2016 και ο κ. Παυλής δήλωσε πως αυτό θα συμβεί περί τα τέλη Μαρτίου.

 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα κείμενο υποστήριξης του Δημάρχου Πατρέων-σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει ο εν λόγω με πρώην βουλευτή της "Χρυσής Αυγής-, μετά από πρόταση του κ. Νικολάου, σε αντίθεση με το Περιφερειακό Συμβούλιο προχθές, που απέρριψε, κατά πλειοψηφία, αντίστοιχη πρόταση του κ. Γόντικα.

 Δείτε εδώ απόσπασμα της αντιπαράθεσης μεταξύ των κ. Παυλή και Τσιαμούλου.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.