Πολιτικη

Βέλη από το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κατά Παπαζαχαρία

Αφορμή η πρόσληψη καθαριστριών στο Παναρκαδικό νοσοκομείο. "Τους πιάσαμε με το κατσίκι στην πλάτη και μας λένε ότι είναι κασκόλ που βελάζει", αναφέρει η ανακοίνωση.



Με αφορμή την τελευταία προκήρυξη πρόσληψης καθαριστριών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, δυστυχώς επανερχόμαστε.

Αν και όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε το δημόσιο σύστημα  υγείας  στην Αρκαδία, πρέπει να στηρίξουμε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και είναι γνωστή η θέση και η στάση μας,  επανερχόμαστε  εξ αιτίας της περιδίνησης  που το έχει βάλει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή είτε με την πρόσληψη, είτε με την απόλυση (που ανερυθρίαστα γίνεται) καθαριστριών.

Επισημαίνουμε ότι η πραγματική Μεταρρύθμιση  που λέγεται ΑΣΕΠ, θεσμοθετήθηκε εδώ και χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και εφαρμόζεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση υποχρεούται να εφαρμόσει τι διαδικασίες ΑΣΕΠ  είτε το θέλει είτε δεν το θέλει. Θέλει δε θέλει έρχονται όλα στο φώς, νόμιμα και όχι με λογική παρακράτους.

Δεν μπορεί να μας το πουλάνε ως δήθεν δική τους κατάκτηση, αλλά ούτε να χρησιμοποιούν το ΑΣΕΠ ως προπέτασμα κάλυψης της ρουσφετολογικής τους προδιάθεσης.

Επειδή δημιουργήθηκε μείζον θέμα ότι υπήρξαν λάθη ή παραλείψεις, κατά τη διαδικασία μοριοδότησης και σύνταξης του καταλόγου κατάταξης για την πρόσληψη των καθαριστριών, ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κάλεσε τα πολιτικά κόμματα να ελέγξουν τους
καταλόγους.

Ξεκαθαρίζουμε:

Α) Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο πρέπει να αφήνονται απερίσπαστοι στη δουλειά τους. Αν την κάνουν σωστά ή λάθος υπάρχουν τα αρμόδια όργανα να το ελέγξουν. Επί του προκειμένου, αν θεωρείται ότι υπάρχουν λάθη ή παραλείψεις, από το Διοικητικό μηχανισμό του Νοσοκομείου, στη μοριοδότηση που έγινε  για τις καθαρίστριες στην Τρίπολη,  υπεύθυνο να κρίνει μετά από ενστάσεις των ενδιαφερόμενων είναι το ΑΣΕΠ.

Για θέματα ελέγχου στο χώρο της υγείας, υπεύθυνο είναι το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας. Εκεί μπορεί να προσφύγουν οι πάντες.

Πάντως όχι τα πολιτικά κόμματα.

Μας καλούν ευθέως να γίνουμε παρακράτος, να παρεμβαίνουμε στη  λειτουργία του Κράτους ως ελεγκτές, να γίνουμε Γκάουλάιτερ.

Μωραίνει Κύριος...

Οι Έλληνες έχουν πικρή πείρα από τέτοιες καταστάσεις.

Β) Η προκήρυξη αναφέρει επί λέξει:

Ο διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ανακοινώνει: "Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα τριών (33) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»  που εδρεύει στην Τρίπολη του Ν. Αρκαδίας".
 
Όταν ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας σε πρόσφατη συνέντευξή του βγαίνει και λέει ευθέως ότι η προκήρυξη, για τις θέσεις καθαριστριών αναφέρεται  σε μόνιμες θέσεις, τι  παραπάνω μπορεί να πει, για να διεκδικήσει τη θέση του ψεύτη; Τι άλλο χειρότερο υπάρχει από το να πουλάς ελπίδα;  ή μήπως κρύβουν κάτι άλλο;

Τους πιάσαμε με το κατσίκι στην πλάτη (τους αρέσει να το λένε) και μας λένε ότι είναι κασκόλ που βελάζει.

Τονίζουμε πάλι. Η καθαριότητα στο Νοσοκομείο δεν είναι απρόβλεπτες και επείγουσες περιστάσεις. Ακόμη ψαχνόμαστε να βρούμε γιατί το έγραψαν.

Γιατί από μόνοι τους  εξασθενούν νομικά την προκήρυξη;

Υ.Σ.Ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας λασπολόγησε και συκοφάντησε  προσωπικά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Θα τα μαζέψει;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.