Πολιτικη

Βλάσης: Άμεση επίλυση προβλημάτων επαρχιακού οδικού δικτύου

Κώστας Βλάσης: «Η επαρχιακή οδός “Γούπατα-Άκοβος” εξελίσσεται σε νέο “γιοφύρι της Άρτας”. Πρέπει επιτέλους να δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα και να αποδοθούν ευθύνες για τη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία των πολιτών».

 

Την άμεση επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζει το επαρχιακό οδικό δίκτυο “Γούπατα – Άκοβος” ζήτησε με ερώτησή του προς τους αρμοδίους Υπουργούς  Εσωτερικών, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και Υποδομών & Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης.

 

Μετά την πρόσφατη διακοπή κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο τμήμα, καθίσταται σαφές πως - παρά τις αρκετές εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν - το πρόβλημα παραμένει. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως η κυκλοφορία στο εν λόγω τμήμα του επαρχιακού δικτύου διακόπτεται κάθε χρόνο λόγω καθιζήσεων.

 

«Δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο να κλείνει ο δρόμος “Γούπατα – Άκοβος” και να μην έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη για το συνεχιζόμενο πρόβλημα. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να δώσουν οριστική λύση στην κατάσταση αυτή και να πάψουν να θέτουν τους κατοίκους της περιοχής σε ταλαιπωρία ή και σε κίνδυνο», τονίζει ο κ. Βλάσης.

 

Με τη σχετική του ερώτηση ο βουλευτής ζητά να πληροφορηθεί με ποιο τρόπο θα δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα, ποιες εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο τμήμα και με τι κόστος αλλά και ποιους βαραίνει η ευθύνη για την αναποτελεσματικότητα των έως τώρα παρεμβάσεων. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.