Πολιτικη

"Σας κατατρέχουν φοβίες..."

Ο κ. Τατούλης, γι' άλλη μια φορά, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για διαστρέβλωση της αλήθειας, αναφερόμενος ειδικά στις αναφορές του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Νίκου Πατσαρίνου.

 

Επεσήμανε πως ήταν ο πρώτος αιρετός που έθεσε θέμα δασικών χαρτών, ενώ αναφέρθηκε στις ενέργειές της Περιφέρειας, απ' το 2011 κιόλας, για την ανακύκλωση και τις ευθύνες των δήμων.

 

Αναφέρθηκε και στη γνωστή πια  διαδικασία που ακολουθήθηκε, όσον αφορά τον ΠΕΣΔΑ, και άσκησε κριτική στην τακτική της αντιπολίτευσης.

 

Τόνισε ιδιαίτερα πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν αυτή που πρότεινε τη λύση τύπου Σ.Δ.Ι.Τ- σ.σ. Σύμπραξη Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα- και σήμερα την υιοθετούν όλοι, όπως είπε.

 

Πάντως, δεν παρέλειψε και πάλι να αναφερθεί στις "φοβίες" και στα "ψυχολογικά προβλήματα" που κατατρέχουν την μείζονα μειοψηφία, ενώ επέμεινε πως περιμένει την παραίτηση του επικεφαλής της, όταν υπογραφεί η Σ.Δ.Ι.Τ.

 

Για τον κ. Γόντικα, επεφύλασε ακόμα...πιο αυστηρή κριτική, χαρακτηρίζοντας "ομοειδείς" του τα μέλη του κομμουνιστικού κόμματος της πάλαι ποτέ Ε.Σ.Σ.Δ, ενώ είπε πως δεν έχει πρόβλημα με αυτούς που ψηφίζουν ΚΚΕ αλλά με τα στελέχη του που εξαπατούν τους πολίτες.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.