Πολιτικη

Tσιαμούλος: Ανύπαρκτος πολιτιστικά ο Δήμος Τρίπολης

O Nίκος Τσιαμούλος, σε σημερινή συνέντευξή του, δεν ήταν...φειδωλός στους χαρακτηρισμούς του για τη δημοτική αρχή...

Σχολιάζοντας το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Τσιαμούλος επεσήμανε πως σε οποιαδήποτε περίπτωση κατά την οποία ο Δήμος της Τρίπολης θα κληθεί να καταβάλει οικονομικό αντίτιμο λόγω των κακών χειρισμών της δημοτικής αρχής, ο ίδιος και η παράταξή του θα κινηθούν νομικά, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι πολίτες αλλά όσοι ευθύνονται προσωπικά.

 

Τέτοιο ενδεχόμενο, όπως ανέφερε, υπάρχει τόσο σε σχέση με τη μίσθωση των χώρων στάθμευσης όσο και με τη μίσθωση χώρου στον Άγιο Βλάσση για την απόθεση των απορριμμάτων.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε στο θέμα του προγράμματος "Κέντρα Κοινότητας", για το οποίο είπε πως αυτή τη στιγμή υφίσταται "κενό" από πλευράς δήμου, ενώ για το θέμα που προέκυψε με την χωροθέτηση των κάδων για τα σκουπίδια, ανέφερε πως είναι καιρός να γίνει μια πλήρης καταγραφή των υπαρχουσών θέσεων αλλά και ένας σχεδιασμός, προκειμένου να μην υπάρχει συνεχώς το ίδιο και το ίδιο πρόβλημα- καθώς, όπως τόνισε, είθισται να μην θέλει κανείς κάδο εμπρός απ' το σπίτι του....

 

Τέλος, όσον αφορά τις εκδηλώσεις της Αποκριάς, αλλά και εν γένει τις, πολιτιστικής φύσεως, εκδηλώσεις στην Τρίπολη, ο κ. Τσιαμούλος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός, αναφέροντας πως η Τρίπολη είναι πολιτιστικώς ανύπαρκτη, ενώ ζήτησε και συγγνώμη (!) απ' τους πολίτες που, χωρίς να έχουν την οικονομική δυνατότητα, αναγκάστηκαν να φύγουν απ' την πόλη το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να "καταλάβουν" τα παιδιά τους Απόκριες...  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.