Πολιτικη

Στρατηγάκος και Κακλαμάνος οι Πρόεδροι των Συμβουλίων

Οι κ. Ηλίας Στρατηγάκος και Τάσος Κακλαμάνος, οι Πρόεδροι σε Περιφερειακό και Δημοτικό Συμβούλιο.

Με...συνοπτικές διαδικασίες, εξελέγησαν οι Πρόεδροι των αντίστοιχων Συβουλίων. Ο κ. Στρατηγάκος έλαβε 37 θετικές ψήφους, επί συνόλου 44,  και ο κ. Κακλαμάνος 22, επί συνόλου 38, λαμβάνοντας και οι δυο την απόλυτη πλειοψηφία απ' την πρώτη ψηφοφορία.

 

Ο κ. Στρατηγάκος ήταν, μέχρι σήμερα, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, με αντικείμενο τον Πρωτογενή τομέα ενώ ο κ. Κακλαμάνος καλείται να συνεχίσει τη θητεία του ως Πρόεδρος, μια θητεία που έχει, συχνά, προκαλέσει προστριβές με μέλη της αντιπολίτευσης.

 

Ο κ. Κακλαμάνος ευχαρίστησε την παράταξή του και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να υπηρετεί το θεσμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Ο κ. Στρατηγάκος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον απερχόμενο Πρόεδρο, κ. Χαράλαμπο Σκούρο και δήλωσε πως ελπίζει να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.